2020 Yılına Kadar Olan Tüm Springer Nature (Tıp ve biyomedikal & yaşam bilimleri hariç) + Springer Palgrave e-Kitap Koleksiyonu Erişime Açılmıştır. Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından satın alma işlemleri tamamlanan Springer Nature E-Books (tıp ve biyomedikal & yaşambilimleri hariç) ve Springer Firmasına ait Palgrave e-books tüm koleksiyon, Üniversitemiz araştırmacılarının hizmetine sunulmuştur.

Üniversitemizin 2017 yılındaki satın almış olduğu (2015-2017 Tüm Koleksiyon) Springer e-Kitap koleksiyonu ile 2019 yılında alınan koleksiyonlarla birlikte toplam 142,710 elektronik kitaba erişim sağlanabilmektedir. Kitap ve kitap bölümlerine tam metin erişim imkânı sağlayan Springer e-Kitap koleksiyonu limitsiz kullanım, limitsiz indirme, limitsiz çıktı alma, kampüs dışı erişim ve mobil cihazlarda kullanım özelliklerini içermektedir.  Her kitap için ‘’bölüm indirme’’ ve bütün ‘’kitap indirme’’ seçenekleri vardır.

Kütüphane web sayfasında bulunan “Veritabanları” sekmesinden “Springer Link” veritananını tıklayarak E -kitaplara erişebilirsiniz.

Tüm Springer E- Kitapları İçin Tıklayınız.

 

30 Aralık 2019, Pazartesi 366 kez görüntülendi