Güzel Sanatlar Fakültesi Yönetim Kurulunun 12/01/2024 tarihli toplantısında almış olduğu karar kapsamında, fakülte öğretim elamanlarının eğitim-öğretim materyallerini güncelleyebilmeleri ve araştırma yetkinliklerini geliştirebilmeleri amacıyla 21 Şubat 2024 tarihinde, “VETİS Uzaktan Erişim Sistemi ve Veri Tabanlarının Kullanımı” konulu eğiticilerin eğitimi programı gerçekleştirildi.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımızda Şube Müdürü olarak görev yapan Mehmet Emin Kutlay tarafından İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda verilen eğitim, Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mustafa Akyüz ile birlikte öğretim elemanlarının katılımıyla düzenlendi. Program, soruların yanıtlanmasına müteakip, Dekan Vekili Prof. Dr. Akçay’ın Kutlay’a teşekkür belgesi takdim etmesinin ardından sona erdi.

07 Mart 2024, Perşembe 32 kez görüntülendi