Akademisyen Online Veritabanı (AOV) olarak 33 yıllık yayıncılık birikimimiz ve bilimsel bilgi üretimine dair tüm çabalarımızın bir sonucu olarak 2700’ün üzerinde kitap ve 28.000’i aşkın kitap bölümünü barındıran, her geçen gün yenilenmeye devam eden Türkiye’nin en güncel ve kaliteli eserlerinin dijital dönüşümünün tamamlandığı ve bir araya toplandığı e-kitap platformumuz, üniversite kütüphaneleri aracılığıyla 31 Aralık tarihine kadar tanıtım amaçlı beğenilerinize sunulmuştur. Tıp ve Sağlık Bilimleri başta olmak üzere, tüm disiplinlerden etik, nitelikli ve özgün eserler ile yayın görünürlüğünü artırmayı ve aramıza yeni katılacak akademik yazarlarla birlikte bilimsel bilgi üretimini çoğaltmayı hedeflemekteyiz.

Akademisyen Online Veritabanın’da;

Yalnızca bu veritabanında bulabileceğiniz

2750+ kitap,

300+ bilimsel ders kitabı

28.000+ adet kitap bölümü ve

30000+ adet akademik yazar

yer almaktadır.

Hangi özellikler mevcuttur?

1. AOV, en basit ara yüzü hedefleyerek kullanıcıların ilgili kitaba ulaşması ve e-kitabı okumasına olanak sağlar.
  2. Arama sonuçlarında yıl, disiplin, kitap bölümüne göre filtreler sıralanabilir.
  3. Her esere kolayca web arayüzü ile erişip okunulabilir.
  4. Kullanıcılar, abonelik sağlayan üniversite kütüphaneleri aracılığı ile üyelik sürecinde kitapların tamamına erişebilirler.
  5. Web arayüzü mobil cihazlarla uyumludur.

Erişim için: https://akademisyenonline.com/

Deneme Erişimi Başlangıç Tarihi : 08.12.2023