Turcademy, multidisipliner bir e-kitap platformu olup Adalet Yayınevi, Anı Yayıncılık, Astana Yayınevi, Der Yayınları, Dora Yayınevi, Efil Yayınevi, Ege Yayınları, Ekin Yayınevi, Gazi Kitabevi, Literatür Yayıncılık, Müzik Eğitimi Yayınları, Nobel Tıp Kitabevleri, Palme Yayınevi, Pegem Akademi, Phoenix Yayınevi, Seçkin Yayıncılık, Siyasal Kitabevi, Yapı Kredi Yayınları ve Yeni İnsan Yayınevi’ne ait yaklaşık 10.000 e-kitaba erişim sunmaktadır.

Kurum ağından www.turcademy.com adresine bağlandığınız zaman sayfanın üstünde “Afyon Kocatepe Üniversitesi aboneliği ile bağlanıyorsunuz” bilgilendirme mesajını göreceksiniz. Kullanıcılarımızın kitap okuyabilmeleri ve indirebilmeleri için sağ üst köşede bulunan “Kayıt” butonuna tıklayarak kurumsal e-posta adresleri ile (@aku.edu.tr veya @usr.aku.edu.tr) bir profil oluşturması gerekmektedir. Akabinde kullanıcının, e-postasına iletilecek aktivasyon bağlantısını takip ederek hesabını aktif hale getirmesi gerekmektedir. Daha detaylı kullanım yönergesini https://www.youtube.com/watch?v=mRGzEDfpE70 adresinden inceleyebilirsiniz.

Erişim için: www.turcademy.com

Erişim Tarihi: 31.12.2021 tarihine kadar erişime açık olacaktır.

Veritabanlarını kampus dışından kullanabilmek için Kütüphane web sayfamızdaki (https://kutuphane.aku.edu.tr) Uzaktan Erişim (https://tarama.aku.edu.tr/vetisbt) linkine tıklayarak giriş yapınız.

30 Kasım 2021, Salı 691 kez görüntülendi