Veritabanında; 450,000’in üzerinde metal ve metal dışı malzeme, 20 milyondan fazla özellik kaydı ve 26 farklı dil seçeneği bulunmaktadır.

Total Materia lisansı ile farklı lokasyonlardaki yerleşkelerde, Malzeme seçiminden Laboratuvara, Satın almadan Simülasyon, test analiz veya Ar-Ge birimine kadar, Farklı ihtiyaçlar için aynı anda çoklu kullanıcı ile veritabanından yararlanabilirsiniz. 450 binden fazla Metal yanında 100 binden fazla polimer malzemenin 20 milyondan fazla özellik kaydına ve ulaşabilirsiniz.

SmartComp ile spektrometrelerden elde ettiğiniz kimyasal içerikle bilinmeyen malzemeleri tanımlayabilirsiniz. eXporter ile Stress Strain diyagramları dâhil CAE yazılımınıza aktarabilirsiniz, DataPlus ile bağlantılardan metal kaynak ve elektrot bilgilerine ulaşabilir, Enviro ile yaşlanma ve radyasyon etkileri korozyon dirençlerini görebilirsiniz.

Binlerce kitaba eşdeğer bilgiyi, en yeni malzeme teknolojileri ve teknik desteği dijital olarak endüstri 4.0′ ın gerektirdiği gibi hızlı ve ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

 

Yeni kayıt oluşturmak isteyen kullanıcılar için;

Kullanıcı hesabı kurumsal e-posta adresi ile oluşturulmalıdır.

Yeni Kayıt oluşturmak için; ………….@aku.edu.tr uzantılı mail adresinizi kullanarak;

 

https://www.totalmateria.com/UserAccountRegister.aspx?LN=TR

 

Link’e tıklayıp formu doldurarak veritabanını kullanabilirsiniz.

 

17 Mart 2020, Salı 264 kez görüntülendi