24 Ekim 2019 Persembe günü saat 14:00’te Merkez Kütüphane Konferans Salonunda IGI Global yayınevinde hakemli makale ve kitap bölümü yayınlama süreçlerini anlatan bir seminer düzenlenecektir.

IGI Global dergilerinde Afyon Kocatepe Üniversitesinden Ekim 2020’ye kadar kabul edilecek 2 makaleden $1,500 olan açık erişim makale basım ücreti alınmayacaktır.

IGI Global yayınevinin 2000-2019 yılları arasında yayınlanmış 4500 akademik kitabı ve 185 akademik dergisi erişime açıktır.

www.igi-global.com/gateway adresinden tarayabilir ve tam metin erişebilirsiniz. Kitap bölümleri ve dergi makaleleri Web of Science, Scopus ve Compendex gibi endekslerde dizinlenmiştir.

Yayınevindeki etkin basım süreciyle bir yıldan az bir zamanda hakemli uluslararası bir  dergi makalesi veya kitap bölümü yayınlayabilirsiniz. Yayınevinde hakemli makale veya kitap bölümü basmış Türkiye’den 1500′ ü aşkın yazar bulunmaktadır. Bir buçuk saatlik seminerde IGI Global’deki hakemli basım süreci hakkında özet bilgiler verilecektir.

Güncel makale Isteklerini https://www.igi-global.com/publish/call-for-papers/search/?dt=journal-articles

adresinden görebilirsiniz.

Gün/Saat  : 24 Ekim 2019 Perşembe saat 14:00