Lexpera, içeriğinde mevzuat, içtihat, sözleşme örnekleri, tam metin hukuk kitapları, makaleler ve madde yorumları gibi literatür kaynaklarının olduğu kapsamlı bir hukuk bilgi sistemidir. Sayısı hızla artan ve her gün değişikliğe uğrayan hukuki düzenlemeler arasındaki karmaşık bağlantılar sistematize edilerek, güncel hukuk kaynakları, etkileşim içinde olduğu diğer kaynaklarla ilişkili olarak erişilebilir hale getirilmiştir.

Lexpera, hukuk alanında 600’den fazla monografinin yayıncısı olan On İki Levha Yayıncılık’ın bir projesidir. Şu an sistemde 250’ye yakın hukuk kitabı ve çok sayıda makale tam metin olarak ilgili mevzuat ve yargı kararlarıyla entegre biçimde yayımlanmaktadır. Her gün yeni materyallerin eklenmesiyle sürekli olarak zenginleşen bu kaynaklar arasında ülkemizin pek çok önemli hukukçusunun eserleri yer almaktadır.

Ayrıca 2 milyonun üzerinde Yargıtay kararının yanı sıra, Danıştay, Anayasa Mahkemesi, Uyuşmazlık Mahkemesi, İstinaf Kararları, Kamu İhale Kurumu ve Rekabet Kurulu kararlarına yer vermektedir.

Lexpera Hukuk Veritabanına Deneme Veri Tabanları Sayfasından erişim sağlayabilirsiniz.

24 Eylül 2019, Salı 544 kez görüntülendi