Elsevier’in Textbooklardan oluşan tıp eğitimi platformu Clinical Key Medical Education, IP adreslerimiz üzerinden deneme erişimine açılmıştır. Erişim detayları aşağıda bilginize sunulmaktadır.

ClinicalKey Medical Education erişim adresi: http://www.clinicalkey.com/meded

Erişim herkesin kendi kullanıcı adı ve şifresi üzerinden sağlanmaktadır. Kullanıcı adı ve şifre oluşturmak için aşağıdaki adımların izlenmesi gerekmektedir.

Kurum ağınıza bağlanarak http://www.clinicalkey.com/meded adresinden doğrudan oturum açın. Sayfayı açtığınızda “You are in the authenticated network of ULAKBIM Academic Afyon Kocatepe Universitesi.” ibaresinin olması gerekmektedir.

Daha sonra ekranınızın sağ üst köşesinde bulunan “register” yazısına tıkladıktan sonra kişisel profilinizi oluşturun. “Study Tools” içindeki ek kullanım özellikleri ile kullanımınıza başlayınız.

*Kayıt hakkında video için tıklayınız.

Mobil aplikasyon: Öğrenciler, ister çevrimiçi ister çevrimdışı ihtiyaç duydukları tüm içeriğe diledikleri her yerden erişebilmektedirler. Study Tools içinde okumak, not almak ve çevrimdışı çalışmak için Study Tools ClinicalKey MedEd aplikasyonunu iOS ve Android mağazanızdan indirebilirsiniz.

*deneme erişimi suresince Offline okuma imkanı bulunmaktadır.

ClinicalKey Medical Education

*40 uzmanlik alanında 200’un üzerinde textbook,

*85.000’in üzerinde imaj

*850 in üzerinde video içermektedir.

Kullanım hakkında videolar :

Study Tools: http://knowledgeresources.elsevier.com/Analytics/CK_Med_Ed/CKME_MP4_How_to_launch_Study_Tools.htm

Study Tools içinde not alma : http://knowledgeresources.elsevier.com/CK_Medical_Education/How_to_make_notes_in_Study_Tools.mp4

Arama yapma (Search): http://knowledgeresources.elsevier.com/Analytics/CK_Med_Ed/CKME_MP4_How_to_Search.htm

Kitap içinde işaretleme (highlights, bookmarks): http://knowledgeresources.elsevier.com/Analytics/CK_Med_Ed/CKME_MP4_How_to_Make_Highlights_in_Study_Tools.htm

Deneme Erişimi Kullanım Tarihleri: 22 Mart – 17 Mayıs 2018

 

ClinicalKey Medical Education deneme erişimi için Tıklayınız. 

26 Mart 2018, Pazartesi 203 kez görüntülendi