31 Mayıs Salı günü Saat : 18:00 de Uptodate Klinik Karar Destek Sistemi içerik ve kullanım özellikleri ile ilgili ONLINE olarak Seminer düzenlenecektir. Sunumda Uptodate Klinik Karar Destek Sistemi içerik ve kullanım özelliklerinin yanı sıra; ilaç etkileşim, grafikler, hasta eğitim materyalleri ile CME/CE/CPD kredilerinin nasıl kazanılıp, kullanılacağı hakkında bilgi verilecektir. 

Eğitimci: Chiara Taiana
Tarih/ Saat : 31 Mayıs Salı saat 18:00 (TSİ)
Süre: 40 dakika + 20 dakika soru-cevap

Kayıt olmak için: https://uptodate.webex.com/uptodate/k2/j.php?MTID=t09b7c8815112c71f40d2b2fac84d3245
Kayıt başvurunuz alındıktan sonar bir teyit e-maili gönderilecektir. Bu e-mailde Webex oturumuna nasıl katılacağınız anlatılmaktadır. 

İlk defa WebEx kullanacaksanız:

Seminerden 15 dakika önce bağlanmanız tavsiye edilir. İlk defa sistemi kullanacaksanız  geçici bir yazılım yüklemeniz istenecektir. Oturum ile ilgili bir sorunuz olduğunda chiara.taiana@wolterskluwer.com ile bağlantıya geçebilirsiniz. Seminer herkese açıktır, bu emaili meslektaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. 

 UpToDate Hakkında: 

UpToDate veri tabanı, 23 Uzmanlık alanında, 6300’den fazla uzman doktor tarafından hazırlanan 10.500’den fazla konu içeriğine erişim sunmakta olan kanıta dayali bir klinik karar destek sistemidir. UpToDate; sürekli güncellenen, kanıta dayalı klinik bilgilerle donatılmış ve kullanımı kolay arayüzü ile dünyanın en çok kullanılan klinik bilgi kaynakları arasında yer almaktadır. Doktorlar tarafından hastalık teşhisinde bulunulması, tedavi planı hazırlanmasi ve klinik bilgilerin hızlı ve etkin şekilde paylaşılmasına olanak verecek şekilde tasarlanmıştır.

UpToDate dünyanın en çok kullanılan Klinik Karar Destekleme araçlarından birisidir, dünya çapında 180 ülkede 32 .000’den fazla hastanede, 1.1 milyondan fazla doktor tarafından ayda 26 milyon defadan fazla erişilen bu kaynak daha iyi teşhis ve tedavi kararları almalarına yardımcı olmaktadır. Dünya çapında yapılan birbirinden bağımsız 60 ayrı çalışmada UpToDate’in; hastane kalitesinin arttırılması, hasta yatış sürelerinin, ölüm oranlarının ve hastane harcamaların azaltılmasına yaptığı olumlu etkiler gösterilmektedir.

13 Mayıs 2016, Cuma 237 kez görüntülendi