Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi olarak tüm araştırmacılarımızın kullanımına sunulmak üzere 31 Aralık 2018 tarihine kadar "Clinical Key Veritabanı'nı" aboneliğimizi 3 yıllık olarak yenilemiştir.

Clinical Key Veritabanı;

Elsevier Clinical Key, tıp uzmanları için tasarlanmış olup, Elsevier' ın tüm tıbbi ve cerrahi içeriğinin yanısıra; 1000'den fazla kitaba, 500'den fazla dergiye, 9000'den fazla cerrahi ve tıbbi müdahale videosuna, uygulama rehberlerine, hastaları eğitici broşürlere ve MEDLINE'ın tamamına erişim sağlamaktadır. Clinical Key veritabanı içinde 35 tıbbi uzmanlık alanı yer almaktadır. Elsevier'in yeni ürünü Clinical Key doktorlarınızın sorularına daha hızlı yanıt veren daha akıllı bir arama seçeneği sunan kapsamlı bir veritabanıdır.

Elsevier'e ait Clinical Key veritabanı içinde 35 tıbbi uzmanlık alanı yer almaktadır. Doody Core Titles E-Kitap listesi içinde yer alan Elsevier kitaplarının %95’inden fazlası Elsevier Clinical Key kapsamı içinde bulunmaktadır. Elsevier Clinical Key, Elsevier’in tum tıbbi ve cerrahi icerigini – 1100’den fazla kitap, 600’den fazla en saygın dergi ve 9000’den fazla cerrahi ve tıbbi mudahale videosu – bir araya getirerek ve uygulama rehberleri, hastaları egitici brosurler ve MEDLINE’ın tamamı gibi diger degerli icerikle birlestirerek gerceklestirmektedir. Elsevier Clinical Key, bir klinik bilgi arama motorundan ya da size tek turde bilgi sunan bir hasta bası aracından fazlasıdır. Bu, tıp uzmanlarının bilgiyi ve cevapları nasıl aradıklarını anlamak icin tasarlanmıs ilk akıllı klinik bilgi motorudur. Tüm tıbbi ve cerrahi uzmanlık alanlarını kapsar. Kanıta dayalı en güncel cevapları sunar.

Yayınların PDF' lerine erişim için kullanıcıların mutlaka hesap açmalari gerekmektedir. Kayıt için http://www.clinicalkey.com adresinde sayfasının sağ-üst köşesinde bulunan ''Register'' ikonuna tıklayıp kayıt yaparak kişisel hesap oluşturmaları gerekmektedir. Sonrasında @aku.edu.tr yada @usr.aku.edu.tr uzantılı mail adresinize gelen aktivasyon kodu ile üyeliğinizi tamamlayarak istediğiniz yayının PDF' lerini indirebilirsiniz. Kayıt yaptırmayan kullanıcılarımız yayınların PDF' lerini sadece HTML olarak goruntuleyebilir.

 

Üye olmak için Tıklayınız.

Elsevier – Clinical Key Veritabanı' nı kullanmak için Tıklayınız.

Elsevier – Clinical Key Veritabanı' na uzaktan erişim ve mobil ayarları için Tıklayınız.

Kullanıcı Klavuzu İçin Tıklayınız

İçerik Listesi İçin Tıklayınız

 

08 Ocak 2016, Cuma 1330 kez görüntülendi