Afyon Kocatepe Üniversitesi Merkez Kütüphanesi olarak, Üniversitemiz öğrenci ve araştırmacıları için oluşturulmuş grup çalışma odaları; mesai saatleri içinde kayıt yaptırılarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Grup Çalışma Odaları Kuralları:

1. Çalışma odaları 2 (iki) Saat süre ile En Az 4 (dört) Kişilik gruplara kimlik karşılığında tahsis edilebilir. Talep olmadığı durumlarda süre uzatılabilir
    2. Oda anahtarı Ödünç Verme bölümünden teslim alınır. Ve kullanım sonrası kapıyı kilitleyip tekrar bu bölüme teslim edilir. Anahtarı kaybeden kullanıcı anahtarı temin etmek zorundadır.
    3. Çalışma odası kullanım halindeyken bir başka grup tarafından sonraki iki saat için odaya rezerve koyabilir.
    4. Çalışma odalarında grup halinde çalışan kişiler, aynı odayı bir sonraki iki saat için rezerve edemez.
    5. Su haricinde Yiyecek – İçecek tüketilmesi yasaktır.
    6. Çalışma sırasında grup içindeki konuşmalar makul ses seviyesinde yapılır.
    7. Odalarda kullanım dışı zamanlarda eşya (çanta, kitap, mont, ders notu vb.) bırakılamaz. Yaşanacak herhangi bir kayıp olayından kütüphane sorumlu tutulamaz.
    8. Grup çalışma odaları, kütüphanede ki görevli kişiler tarafından periyodik olarak kontrol edilir.

____________________________________________________________________________________________

12

Gurup Çalışma Odaları; Üniversitemiz araştırmacıları ve öğrencilerinin daha iyi şartlarda çalışabilmelerine olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

34

Tüm Kullanıcılarımızın en az 4 (dört) kişilik gruplar halinde kullanabildiği grup çalışma odalarında çalışabilmek için; Banko bölümünden kayıt yaptırılması, rezerve edilmesi gerekir. Kayıt işleminden sonra 2 saat süreyle çalışabilirsiniz.

56

27 Kasım 2015, Cuma 693 kez görüntülendi