Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından aboneliği gerçekleştirilen TSE standartlarına elektronik ortamda; 15.03.2018’den sonra çıkan Tüm Standartlara 15.03.2019 Tarihine kadar erişim sağlanabilir. Tüm Afyon Kocatepe Üniversitesi mensubu kullanıcılarımız kullanabilir.

TSE (Türk Standartları Enstitüsü)

STANDART ARAMA:

Abone olduğumuz Standartlar listesine bu yolu izleyerek ulaşabilirsiniz. Linke tıkanıldığında Standart arama sayfasına yönlendirileceksiniz. Gelen menüden detaylı arama yapabilirsiniz.

Kütüphaneden Şahsen veya E-Posta İle Standart Talep Etme Yöntemi:

1. Standartların e-posta ile gönderilebilmesi için kutuphane@aku.edu.tr adresine kütüphanemiz web sitesinden “formlar” kısmından “TSE Standart Talep Formunun” mutlaka doldurulup gönderilmesi gerekmektedir.
  2. Talep Formu alanına Ad, Soyad ve e-posta adresinizi girmeniz gerekmektedir.
  3. Sorun yaşamanız halinde kutuphane@aku.edu.tr adresine ya da 10509 Ve/Veya 10514 numaralı dâhili hatlar üzerinden sorunu bize bildirebilirsiniz.
  4. Afyon Kocatepe Üniversitesi mensubu olmayan kullanıcılarımız bu hizmetten yararlanamazlar.
  5. TSE Standart Talep Formuna Standart numarası ve adının yazılması, (*) ilgili kısımların doldurulması zorunludur. Aksi takdirde standart talebiniz dikkate alınmayacaktır.
  6. İstekler iş yoğunluğu dikkate alınarak istek tarihinden itibaren 2 (İki) iş günü içerisinde e-posta ile gönderilecektir.
  7. DİKKAT!! Abonelik anlaşmamızdan dolayı Standart kabul tarihi 15.03.2018 ve sonrası olmak zorunda lütfen arama kriterlerimizi 15.03.2018 ve sonrası olarak yapalım.
  8. Aynı gün içerisinde Akademik Personel günlük en fazla 5, öğrencilerimiz ise en fazla 3 standart isteğinde bulunabilir. Aşağıdaki tabloda kullanıcı gurupları belirlenmiş olup; 1 (Bir) ay içerisinde her bir kullanıcının isteyebileceği toplam standart sayısı belirtilmiştir.
Kullanıcı Grubu İstenilebilen Standart Sayısı ( 1 (Bir)Aylık)
Öğretim Elemanı 90
İdari Personel 40
Y.Lisans/Doktora Öğrencisi 60
Lisans Öğrencisi 40

Standart Talep Formu için Tıklayınız.

20 Mart 2018, Salı 1678 kez görüntülendi