ProQuest Technology Collection Veritabanı 12 Mayıs 2018 tarihine kadar Tüm personel ve öğrencilerimizin kullanımı için deneme erişimine açılmıştır.

ProQuest Materials Science & Engineering koleksiyonu aboneliklerimiz arasında bulunan ProQuest Technology Collection veri tabanı 12 Mayıs 2018 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Technology Collection tam metin veri tabanıdır. Veri tabanı uzman editör kadro tarafından seçilmiş kapsamlı bilimsel içeriğe sahiptir The Technology Collection iki koleksiyon içermektedir:

Advanced Technologies & Aerospace Database – Havacılık, uzay bilimi, haberleşme, bilgisayar, elektronik, lazerler, telekomünikasyon ve bilgi teknolojisi alanındaki araştırmacılara yönelik geniş kapsamlı tam metin kaynak içeriği sağlamaktadır.

Materials Science & Engineering Database – Bu kaynak mühendislik alanında dünyanın en önemli kaynaklarını indekslemektedir. İçerik tam metin bilimsel dergiler, ticari ve endüstri dergileri, magazinler, teknik raporlar, konferans kayıtları, hükümet yayınları kapsamaktadır.

 

Deneme Erişimi Bitiş Tarihi : 12 Mayıs 2018

 

Veritabanını ücretsiz kullanmak için Tıklayınız.

Deneme Veritabanlarına gitmek için Tıklayınız.

16 Nisan 2018, Pazartesi 194 kez görüntülendi